Les Mamelles de Pinet by QuatretondaDigital on Scribd

No vos diré com les paraules d’alerta de l’amic Alberola sobre una possible fallida de QD han pres en mi i m’han deixat el cos malfet i capficada la ment, no debades, amén d’altres consideracions més prosaiques, és la soldada de “Cudé,” tot i que minsa, allò que em mou, que tota pedra fa paret, més ara que ens tiren tant de tisora i un mos més en la setmanada, ni que siga menut, no deixa de fer mal, de tal manera que rumie i pensant entre mi em pregunte què podria fer jo, dic d’alguna solsideta o sargit que ajude a mantenir aquesta bastida digital que és QD.

 Debades! Espere que la solució, ni molta ni poca, no passe per mi, no trobe res, sem i neulat de paraules, tant, “que si la meua mussa fóra una olivera, ni oli per untar una “cabrassa” en fera”. Açò és més difícil que fer-li la mà a sant Roc (no s’esglaieu encara, només és una frase popular, de la festa de sant Roc, ja sabeu, allò de tots p’al sant i la imatge que els cau, conseqüència, calia fer-li’n una de nova, d’extremitat!). A més que sempre s’ha dit “que dels pecats del … Déu se’n riu”… -Que no senyor director, que no pense posar aquesta paraula, ni amb signatura mascarada tampoc, sóc d’un temps de rojors jo, temps en què els infants sempre teníem la roba estesa, temps en què la poca i esquifida informació que podíem trobar d’aquelles coses mig amagades, mig prohibides s’hi trobava, ja veus tu, al diccionari de l’Acadèmia, majorment d’edició escolar, i allí que cercàvem informació sobre naps i bacores, qué quantes?

 Però em calia buscar qualque cosa per recolzar QD a més d’intentar salvar la meua carmanyola, i no cal ser romer en flor per pensar que avui les notícies males, morboses i relacionades amb el sexe són les que vénen. Així que endavant em dic, m’anime, però com de pecats de llit i de marmotes que corren per la nit -vaja apariat que he tirat- jo no en sé, tampoc de xarrameques morboses d’aquest poble n’estic a la vora, provaré amb el sexe, amb el vistiplau, és clar, millor dit amb una imatge pujadeta de to, d’aquelles que ensenyen, una imatge a frec de la línia roja que no he de passar senyor director com bé comprovareu. Això no obstant ens curarem en salut i evitarem ser damnats si la inseriu amb un “linK,” una lligassa val a dir, i més encara, com vosaltres teniu cura d’aquest camp virtual, si de cas comproveu que obrin la dita imatge un temps més allà del que és prudent talleu l’emissió a fi d’evitar actes i pensaments obscurs.

 I si vos n’he de fer cinc cèntims d’aquesta instantània diré que les conegudes per alguns i famoses mamelles de Pinet, tot i l’edat de la protagonista, que la té, estan de bon vore encara, de més joves prendrien conservar la seua naturalitat, doncs el pas del temps no les ha fet perdre la frescor; potser la seua carn no és tan fina i suau ja, però és del tot natural, sense afegits ni manipulacions, això sí, sempre s’han deixat manipular o trascolejar per veïns i forasters, sense vergonya ni rojors, mai tapades, com desafiant tota llei del pudor, encara que sempre m’ha fet a mi que la gent major de Pinet mirava una mica de gaidó quant els en parlaves de les seues famoses mamelles, serà una mala impressió meua, ja dic. A més vos dic que si hi aneu de Quatretonda, de la part de Quatretonda, vos les ensenyen millor, paraula.

 I acabe parafrasejant el lema dela Unióde Llauradors i Ramaders: “El sexe és vida, fes-lo teu.”

 

-Les Mamelles de Pinet. (Per a veure-les, CLIKAR AQUÍ

(connexió màxima : 15 ” segons)

***