BOU ANUNCIADOR 2017 by QuatretondaDigital on Scribd

PREGÓ ANUNCIADOR BOUS 2017:

Quartondins i Quartondines:

El bou i la vaca ja hi són. Oblideu les penes i les disputes.Els carrers són nostres. La festa es disfressa.Compte amb la loquera.Punt mort, sense fre però…alerta amb la costera.Gaudiu fins rebentar: menjant,bevent i també….

Cadascú visca la festa al ritme de la cançó “a mi manera”. I que l’instint animal  siga benèvol i la càrrega lleugera. Amunt els ànims. I que la ressaca siga passagera, lleu i placentera.Contempleu el món des de la barrera.

Visca la festa,la testa i la retesta. Que visca Quatretonda sencera ! S’acaba la primavera! L’ estiu ens obri a la mar i a la torrentera.

Gaudiu, gaudiu…de la escabetxada perdiu…de l’essència frívola-festívola, de les càbiles, del bou-vaca, dels cadafals, dels foscos racons, de la cervesa fresca, dels globus farcits i…de l’aigua de València !

Visca,visca visca…!

Ah! i en hora bona a(ls) artífex(s) de la criatura-falla bouera. Recordeu :”artífex” ve d’art, i per a crear, cal tenir molt clara “la mollera”.